parallax background

Maring d.o.o.
Maravić Inženjering i Konstrukcije

Poduzeće specijalizirano za proizvodnju i prodaju kotlovskih razdjelnika za sisteme toplovodnog grijanja, izradu opreme za duhansku i prehrambenu industriju.
Poduzeće MARING d.o.o. Nedelišće je osnovano 1989. godine pod punim nazivom "Maravić inženjering i konstrukcije" d.o.o. iz već postojećeg obrta "Maravić instalacije i klima", koje je poslovalo od 1980. godine.
Kroz godine bilježimo i kontinuirani porast potražnje za MIK razdjelnicima, oni su sve zastupljeniji na tržištima Njemačke, Austrije, Italije, Hrvatske i nama susjednim državama.

30

godina


Prisutno na domaćem i inozemnom tržištu sa jasnom poslovnom politikom, proizvodno-prodajnom i razvojnom strategijom, te ima ugled renomirane tvrtke u branši.
95%

proizvodnje


Već od 1990. godine radimo za inozemna tržišta u opsegu od 90% ukupne proizvodnje. Izvozna orijentacija poduzeća se tokom zadnjeg desetljeća i povećavala pa je tako u 2015. godini udio izvoza iznosio čak 95%.

Politika-kvalitete
ISO 14001
ISO 9001
maring
MARING d.o.o. je poduzeće specijalizirano za proizvodnju i prodaju kotlovskih razdjelnika za sisteme toplovodnog grijanja, te je već više od tri desetljeća prisutno na domaćem i inozemnom tržištu sa jasnom poslovnom politikom, proizvodno-prodajnom i razvojnom strategijom, te ima ugled renomirane tvrtke u branši. Svi naši proizvodi prepoznatljivi su po jedinstvenom MIK logotipu i zaštićenom oktagonalnom obliku.

Poduzeće MARING d.o.o. Nedelišće je osnovano 1989.godine pod punim nazivom "Maravić-inženjering i konstrukcije" d.o.o. iz već postojećeg obrta "Maravić instalacije i klima", koji je poslovao od 1980.godine. Već od 1984.godine radimo za inozemna tržišta u opsegu od 40% ukupne proizvodnje. Izvozna orijentacija poduzeća se tokom zadnjeg desetljeća povećala pa je tako u 2015.godini udio izvoza iznosio čak 95%.

Kroz godine bilježimo i kontinuirani porast potražnje za MIK razdjelnicima, oni su sve zastupljeniji na tržištima zemalja EU, Narodne Republike Kine, Rusije i nama susjednim državama. Kontinuirani rast proizvodnje prati i pojačana kontrola kvalitete. Kvaliteta proizvoda je naš imperativ i uvjereni smo da je upravo to garancija za naše buduće uspjehe. Dugi niz godina poslujemo u skladu sa zahtjevima sustava upravljanja kvalitetom, počevši sa implementacijom norme ISO 9001:2000, a 2018.godine smo certificirali i svoj sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001. Svi naši proizvodi imaju svoj serijski broj utisnut na sebi i datum proizvodnje, što nam omogućava davanje garantnog roka do 5 godina.

U našem proizvodnom asortimanu nalaze se serijski proizvodi, a izrađujemo i proizvode po posebnim zahtjevima kupaca. Obratite se s povjerenjem našem stručnom timu, uvjereni smo da Vam možemo ponuditi kvalitetna rješenja, u kratkom roku isporuke i po vrlo konkurentnim cijenama.

Vlasnik društva, Dmitar Maravić
Inozemna mreža kupaca MBI GmbH - primarni partner za distribuciju MIK proizvoda na zapadno-europsko tržište