parallax background

Maring d.o.o.
Maravić Inženjering i Konstrukcije

Poduzeće specijalizirano za proizvodnju i prodaju kotlovskih razdjelnika za sisteme toplovodnog grijanja, izradu opreme za duhansku i prehrambenu industriju.
Poduzeće MARING d.o.o. Nedelišće je osnovano 1989. godine pod punim nazivom "Maravić inženjering i konstrukcije" d.o.o. iz već postojećeg obrta "Maravić instalacije i klima", koje je poslovalo od 1980. godine.
Kroz godine bilježimo i kontinuirani porast potražnje za MIK razdjelnicima, oni su sve zastupljeniji na tržištima Njemačke, Austrije, Italije, Hrvatske i nama susjednim državama.

30

godina


Prisutno na domaćem i inozemnom tržištu sa jasnom poslovnom politikom, proizvodno-prodajnom i razvojnom strategijom, te ima ugled renomirane tvrtke u branši.
95%

proizvodnje


Već od 1990. godine radimo za inozemna tržišta u opsegu od 90% ukupne proizvodnje. Izvozna orijentacija poduzeća se tokom zadnjeg desetljeća i povećavala pa je tako u 2015. godini udio izvoza iznosio čak 95%.

Tvrtka "Maravić-inženjering i konstrukcije" d.o.o. ili skraćenog naziva MARING d.o.o. je specijalizirana za proizvodnju i prodaju kotlovskih razdjelnika za sisteme toplovodnog grijanja, te je dugi niz godina prisutna na domaćem i inozemnom tržištu sa jasnom poslovnom politikom, proizvodno-prodajnom i razvojnom strategijom, te renomiranim ugledom u branši. Svi proizvodi prepoznatljivi su po jedinstvenom MIK logotipu i zaštićenom oktogonalnom obliku.

Tvrtka je osnovana 1989. godine u Nedelišću iz već postojećeg obrta "Maravić instalacije i klima", koji je poslovao od 1980.godine. Već od 1984.godine naglasak je na inozemnim tržištima u opsegu od 40% ukupne proizvodnje. Izvozna orijentacija tvrtke se kontinuirano povećava, pa je tako udio prihoda od prodaje u inozemstvu u periodu od 2016. do 2018. godine prosječno iznosio 93%.

Potražnja za MIK razdjelnicima kroz godine bilježi trend rasta, koji su sve zastupljeniji na tržištima zemalja EU, Narodne Republike Kine, Rusije i nama susjednim državama. Kontinuirani rast proizvodnje prati i pojačana kontrola kvalitete. Kvaliteta proizvoda je naš imperativ i uvjereni smo da je upravo to garancija našeg uspjeha. Dugogodišnju kvalitetu u poslovanju dokazujemo normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

U našem proizvodnom asortimanu nalaze se serijski proizvodi, a izrađujemo i proizvode po posebnim zahtjevima kupaca. Također, na sve naše proizvode dajemo 5 godina garantnog roka.

Obratite se s povjerenjem našem stručnom timu, uvjereni smo da Vam možemo ponuditi kvalitetna rješenja, u kratkom roku isporuke i po vrlo konkurentnim cijenama.

Vlasnik društva, Dmitar Maravić
Inozemna mreža kupaca MBI GmbH - primarni partner za distribuciju MIK proizvoda na zapadno-europsko tržište